ednevnik
ednevnik
ednevnik

Упис 2024/25.

Ускоро ћеш се наћи пред једном од животно важних одлука, која ће у великој мери да утиче на твоју будућност. Опредељење за један образовни профил у школи није само избор онога што ћеш радити и што ће ти се дешавати следећих неколико година. Избор одређује оно чиме ћеш се бавити и шта ће чинити важан садржај твог будућег живота. Будући да се сваки рад одвија у одређеном простору, избор занимања одређује и радни простор у коме ћеш боравити свакодневно, а исто тако и сараднике са којима ћеш радити и дружити се. Избор занимања одређује и твој будући материјални положај, а и брзину запошљавања.

Избором школе коју ћеш уписати бираш и квалитет свог будућег живота!

Школа планира упис следећих образовних профила:

Пољопривреда, производња и прерада хране

Образовни профил Степен Бр. уч.
Ветеринарски техничар IV 28
Пекар III 10 + 4 дуално
Месар III 10 + 4 дуално

Захтеви занимања односно рада су развијена чула вида, слуха мириса и укуса затим добар плућни капацитет, развијено интересовање за природне науке посебно за биљни и животињски свет.

Хемија и неметали

Образовни профил Степен Бр. уч.
Техничар за заштиту животне средине IV 28

Захтеви занимања односно рада су добра оштрина вида, слуха, затим добра телесна конституција, добро схватање механичких односа, развијен интерес за природне науке, посебно за хемију и физику, добро развијено чуло слуха додира и мириса.

Текстилство и кожарство

Образовни профил Степен Бр. уч.
Модни кројач III 23 + 5 дуално

Захтеви занимања односно рада су: спретност прстију, добра оштина вида, способност обликовања, педантност, надареност за ликово обликовање итд.

За више информација посетите остале локације на нашем сајту, или дођите у нашу школу.

Желимо Вам пријатан боравак на нашем сајту,
у нади да ћете пронаћи информације које Вас интересују.